La oss være ærlige, å gå ut for å drikke med venner kan noen ganger bety at man bruker en liten formue ihvertfall hvis man går ut i Norge. – På reise er det ofte billigere og nå har det bokstavelig talt dukket opp en ginbar i Bermondsey, London, som sier de vil du skal slippe en  «penge orientert tilværelse».

Døren er, for å passe inn i pengetemaet en minibank. » ATM-baren» (den står for ‘Automated Transport to the Marvelous’) er den nyeste opplevelsen fra Hendrick’s Gin, etter deres tidligere Launderette gin-portaler og blomsterfylte telefonbokser.

Les på Popidol: Den kanadiske superstjernen Bryan Adams besøker Norge

Det beste av alt, det er gratis, ikke bare G&T, men også billettene, men vær advart, hvis du drar for å drikke «alene» og ikke er glad i teater, glem å dra. ATM-baren er en hel opplevelse hvor det er forventet at du deltar i handlingen som utspiller seg etter du har gått igjennom «minibanken»

Det forventes at besøkende vil engasjere seg med alle de rare og fantastiske karakterene de møter på reisen. For eksempel blir billettholdere vist veien inn i baren av banksjef Alf, en eksentrisk mann med stokk og bowlerhatt , før dere reiser gjennom resten av den botaniske banken.

Les på Sporten: Manchester United legende Eric Cantona spår evig liv og skaper panisk stemning

Du må ikke bekymre deg for at spilleautomaten du vil være utsolgt, ettersom flere billetter blir gitt ut hver dag på nøyaktig 12:34 (ja, nøyaktig 12:34). Det blir også et endelig salg på lørdag for eventuelle gjenværende billetter, så følg med på eventets hjemmeside.

ATM Bar finner du på 6 Crucifix Lane, London fra torsdag 29. august til søndag 1. september. ,- Suksessen er så stor at de lover å komme tilbake med flere arrangementer.