Å kjøpe gaver til dine ansatte er ofte ikke en enkel oppgave. Det kan føles ut som om det er mange hensyn som må tas. De fleste blir glad for å få en gave, men glemmer den fort hvis det er noe man ikke har bruk for. For å gjøre det enklere for deg, har vi listet opp flere eksempler på gaver som de ansatte kan bruke.

Vesker og bager

Enten de ansatte har hjemmekontor eller møter opp på det fysiske kontorlokalet, har de som oftest bruk for en veske. Det finnes mange forskjellige typer vesker eller sekker som kan være praktisk i jobben de har.

Termokopp

Hvor mange tar kollektivt til jobb, og hvor mange kjører? Uansett hva svaret er, kan en termokopp være en utmerket gave. Det å kunne ha med seg kaffen ut døra kan for mange være en liten luksus en travel morgen.

Matbokser

Mange tar nok med seg mat på jobb og har bruk for en matboks. Om de ikke bruker den selv, har de kanskje barn som har bruk for den. Uansett er dette en gave husholdningen sannsynligvis kommer til å bli glad for, nettopp fordi den blir brukt.

Sesongbaserte gaver

Noen ting trenger man i løpet av året, og å få det i gave fra arbeidsplassen er slett ikke verst. Eksempler på dette kan være refleks, isskrape, solbriller, solkrem eller håndklær. Noen ting er lett å glemme, og da er det ekstra flott å føle at arbeidsgiver er opptatt av de ansattes velvære.

Hvor kjøper man gavene?

Det finnes flere nettsider man kan kjøpe egendesignede gaver til sine ansatte på, og én av disse er Axon profil. Disse tilbyr et bredt utvalg gaver i mange kategorier. Du kommer du helt klart til å finne noe som vil passe til alle du trenger å kjøpe gave til i din bedrift.