Last Train tildeles Oslo bys kunstnerpris for 2020 for sin uvurderlige betydning for Oslos musikkliv og sitt konstante og uforanderlige nærvær i Oslo sentrum siden 1984.

I begrunnelsen står det:

Last Train er en pub og konsertsted i sentrum av Oslo. Stedet åpnet dørene i 1984 og har siden første konsert for over 30 år siden etablert seg som en av de viktigste møteplassene for Oslos og Skandinavias rock-scene.

Les: Dette tårnet i Dubai vil snurre i vinden!

En lang liste av band og artister har klatret opp på den intime hjørnescenen som et tidlig skritt på vei mot nasjonalt eller internasjonalt gjennombrudd, og vender gjerne tilbake for å spille der igjen eller for å møte likesinnede.

Last Train er ikke bare en pub og et konsertsted, men en institusjon i Oslos uteliv og et arnested for byens rock-scene. Svært mye har forandret seg i gatene rundt Karl Johan og Universitetsgata de siste 36 årene, men Last Train har holdt stand som Oslos genuine rockebule, uanfektet av moter og trender, kun tro mot musikken.

Last Train tildeles Oslo bys kunstnerpris for 2020 for sin uvurderlige betydning for Oslos musikkliv og sitt konstante og uforanderlige nærvær i Oslo sentrum siden 1984.»

Les på Sporten: Bruno Fernandes skal friste landslagskollega

Musti fikk også pris fra Oslo kommune i dag.

Musti tildeles Oslo bys kunstnerpris for 2020 for sine albumutgivelser med egenartet musikk, for sitt engasjement for unges psykiske helse og for å bruke sin stemme til å fremsnakke Tøyen, en bydel som ofte beskrives i negative ordelag.

Les på Popidol: Tre nye artister innlemmes i Rockheim Hall of Fame