Da Boltens Food Court nylig åpnet dørene, kom 19 nye restauranter på plass i København. De finner du et steinkast fra Kongens Nytorv.

Nyrenoverte Boltens Gård åpnet dørene 13. april, og er Københavns første Food Court. I de historiske lokalene hvor det tidligere har vært diskotek, møter gjestene moderne dansk design og mat fra alle verdens hjørner.

I tillegg til de 19 ulike restaurantene, huser de tre byggene fire barer og en kafé. Til sammen har Boltens Food Court 1000 sitteplasser.

Bak prosjektet står erfarne personligheter kjent fra Københavns restaurantverden – Lars Moesgaard, Nik Kongsø og Jakob Nygaard. De var alle med på å drifte nedlagte CPH Streetfood på Papirøen.

Les: Nederlandske gatekunstnere har laget en 3D bokhylle av naboenes favorittbøker

– Vi er tatt godt imot. Vi har bygget en food court i en oase av det sentrale København hvor historie og arkitektur møter den danske hygge og et bredt utvalg av forskjellig mat og drikke. Fra både gjester og samarbeidspartnere får vi ros for konseptet, og vi har mange gjester som kommer tilbake for å oppleve den gode stemningen i en av Københavns eldste gårdmiljøer, sier Nygaard.

Les på F7: Stephanie Sarley mener Kondomeriet har kopiert hennes erotiske fruktkunst