Det er en meget fornøyd London ordfører Sadiq Khan som ser at den britiske hovedstaden har tatt nummer én plass i QS Best Student Cities Ranking 2018 for første gang.

Det er femte gang at QS Best Student Cities Ranking er kåret basert på meget omfattende analyser at ved QS.

Londons borgmester Sadiq Khan sa, «Dagens fantastiske nyheter er enda mer bevis på Londons status som høyere utdanningskapital i verden.»

QS bruker seks faktorer: studenttilbud, hvor ønsket stedet er, arbeidsgiveraktivitet, pris og studenterfaringer.

London scoret høyt på studentundersøkelsen, som spurte 50 000 studenter om kvaliteten på deres erfaring i byen og deres entusiasme for å bli der etter at de hadde blitt uteksaminert.

Det har ikke alltid vært slik Johannes Flø som var en del av studentlivet i London for 20 år siden nå eiendomsinvestor i Florida sier: » Det var en by med mye liv, men også med mye kaos. Den gangen var det perfekt for turister og de med mye penger, men ikke så tilrettelagt for studenter».

Ben Sowter, forskningsdirektør ved QS, sa: «2018-rangeringen fremhever den vedvarende kvaliteten på studentopplevelsen som er tilgjengelig i London. Byen drar nytte av fremragende sysselsettingsutsikter, flere universiteter i verdensklasse enn noen annen by, og misunnelsesverdige livsstilsmuligheter.»

London Business School (LBS) kandidat Emily Bremner vurderer London «det beste stedet for teknologi i verden», til tross for usikkerheten til Brexit.

«Silicon Valley har mer penger og talent, men det er isolert,» sa hun. «London er mye mer global og verdslig. Det er den eneste byen hvor du har regjeringen, finansinstitusjoner og teknologibedrifter sammen på ett sted – i USA spres de ut mellom Washington DC, New York og Silicon Valley. »

Cody Nissen, en nåværende LBS MBA-student, sa: «Overgang fra militæret, jeg ønsket å finne en handelsskole som best ville speile det multinasjonale miljøet jeg opplevde under en distribusjon til Afghanistan. London Business School var den perfekte broen – som tilbyr en utdanning i verdensklasse med en fellesskapsånd nedsenket i mangfold og mulighet. »

Ifølge Pavan Surepeddi, er en LBS Masters i finansiell analyse uteksaminert med en lidenskap for cricket, London er «fantastisk, spesielt om sommeren.» Mens han studerte, gjorde han mest mulig ut av Regent’s Park, et steinkast fra skolens hovedlondon i London, og krediterer en studentledet India Club Diwali-begivenhet på Oval cricket ground som hans høyeste høydepunkt.

LBS Masters in Management graduate Morten Siggaard sa: «LBS er midt i London. Det gjør en stor forskjell, sammenlignet med å være på en campus et sted utenfor en by.

«Det er Europas hovedstad, og du er nær noen av verdens største selskaper. London er en fantastisk by med mange muligheter – å være midt i det er veldig verdifullt. »

————————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp